piatok, decembra 28, 2007

Pozor! V meste zúri epidémia!


Po slede posledných udalostí považujem za svoju občiansku povinnosť upozorniť na zúriacu epidémiu. Vypukla niekedy začiatkom decembra a doposiaľ jej podľahli dva takmer dvojročné páriky, dva dlhoročné a jeden pár ešte stále vo fáze spoznávania. Týmto by som požiadala čerstvých sólistov aby si na tvár uviazali rúško a nešírili epidémiu ďalej na verejných priestranstvách. Nezasiahnuté dvojice vyzývam k trpezlivosti. Vo vlastnom záujme sa s partnerom do konca decembra nestretávajte, nekontaktujte. Podľa predbežných hlásení by sa tieto jatky mali skončiť príchodom nového roka. Sólistov môže potešiť prognóza na rok 2008, ktorý má byť údajne rokom stretnutí. Stretnutí sklamaných ľudí.

2 komentáre:

Blueska povedal(a)...

Naozaj bude tento rok tešiť sklamaných?
Kiež by to bola pravda

Neda povedal(a)...

blueska, podla toho z akeho uhlu sa na to pozeras :D

ja verim, ze bude.
Ale aj tak sa uskrnam nad predstavou: stretnu sa dvaja sklamani, vchadzaju do vztahu s viac ako miernou nedoverou, vedomi si toho, ze zo dna na den moze vsetko rupnut, ako sa im to stalo naposledy. A teraz ten suboj kto z koho?! Vzdy budu ti co sa rozisli a ti, ktori boli postaveni pred hotovu vec a mohli sa aj o zem hadzat, ze s tym nesuhlasia.
Koniec koncov sklamani su obaja po rozchode. S jedinym rozdielom: tí, co sa rozhodnu rozist, neprezivaju sklamanie az tak intenzivne.