piatok, septembra 19, 2008

Super ego trip?

Nie, tak na ten ma nenahovoríte. Na ten ja nemám a ani sa naňho necítim. Nechcela by som. A popravde, ľudia, ktorí si na ňom ulietavajú ma absolútne neberú. Skôr naopak. Mám k nim neuveriteľný odpor.

Čo to je toto vlastne? Nič. Absolútne nič a bohapustý komplex. Komplex z nedocenenia v osobnom živote. Kde si ho kompenzovať? No jedine v živote pracovnom. Núka sa otázka ako?! Prachsproste. Som poloboh, nadčlovek. Viem všetko. Všade som bol, všetko som videl. Odskúšané to síce nemám, ale mal som namále. Toto čo tu prezentuješ nie je dobré. Tak takto to iste nepôjde. Čo by som dal za to mať kolegu (plebs), ktorý mi vo všetkom vyhovie. Ach jaj. Keby som tu nebol, na konári ešte stále všetci visíte.

To iste! V pravidelných intervaloch mentálne vracam. Si absolútne vedľa a škodoradostne sa teším na moment, kedy pretriezvieš. Good luck, nech mám štít čistý. Čiste alibisticky v tvojom prípade.

P.s.: Odteraz už iba pozitívne. Sľubujem. Ak nie, nech sa na mieste prepadnem.

4 komentáre:

sush povedal(a)...

je to skvele, trefne, vystizne, nedostizne. pozera sa na teba z okna vlaku smerujucom na planetu ego a lutuje ta ze ty na ten listok nemas... bon voyage!
:)

Pecosita povedal(a)...

a ze kto bol inspiracia? (recnicka otazka... jemne tusim)

sush povedal(a)...

dnes je to top destinacia. zadne skaj jurop. frst klas pekne. to mas jak s letom do vesmiru. a vesmir je vsade okolo nas. a ja som zas vela pila:-)

Unknown povedal(a)...

:-) niektori ludia maju ego, ze sa divim, ze sa im zmestí do bytu